Behandelingen

Behandelingen

One by One wimperextensions

  • De One by One methode zorgt voor een elegante en natuurlijke look. Per natuurlijke wimperhaar wordt één extension geplaatst. De behandeling is geschikt voor iedereen die meer lengte en/of volume wil creëren. Per dag verlies je circa 2 tot 5 wimperhaartjes. Je kunt dus zelf bepalen binnen hoeveel weken je de wimpers weer laat opvullen. Vanaf 4 weken of als er minder dan 50% wimperextensions aanwezig zijn, wordt er weer een nieuwe set gerekend.

Keratine wimperlift

  • Een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers gelift worden en meer volume geven. Tijdens de wimperlift behandeling word er door middel van zachte siliconen pads vanaf de haarwortel de natuurlijke wimpers gelift. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en verzorgende keratine olie aan. Voor het mooiste resultaat raden wij aan om ook de wimpers te laten verven, dit voor het maximale en meest intense effect. De wimperlift is ongeveer 4 á 6 weken zichtbaar. Doordat het niet schadelijk is, kun je na 6 weken de behandeling weer herhalen.

BIAB

  • BIAB (Builder In A Bottle) is dé trendy behandeling om de natuurlijke nagels te verstevigen en de kans te geven om te groeien. Het is voor iedereen geschikt, ook met korte en dunne nagels. Door de flexibiliteit in het product heb je minder kans op scheuren en/of breuken. BIAB is er in verschillende neutrale tinten, maar is ook te combineren met diverse kleuren gellak.

(Gellak) Manicure

  • Tijdens de manicure behandeling worden de nagels en nagelriemen verzorgd. De e-manicure wordt bij iedere nagel treatment toegepast, dit is een elektrische manicure waarbij alle dode huidcellen rondom de nagels verwijderd worden. Dit laat een prachtig resultaat achter. Je kunt de manicure ook weer combineren met gellak.

Wenkbrauwen en waxen

  • Bij IBeauty ben je aan het juiste adres om strakke en natuurlijke wenkbrauwen te creëren. Hierbij kunnen ze ook geverfd worden in de kleur naar wens. Ook waxen wij diverse delen in het gelaat en de onderbenen. Waxing is een methode waarbij het haar met wortel en al wordt verwijderd. De haartjes blijven gemiddeld 2 tot 4 weken langer weg.